Medewerker politie Groningen vermist

 > Nieuws >  Medewerker politie Groningen vermist
0 Comments

Groningen • Sinds dinsdagmorgen 31 januari 2012 wordt de in Groningen woonachtige Friso Wouda vermist. Friso Wouda is een politieagent in opleiding.

De 30-jarige agent in opleiding bij Regiopolitie Groningen is op 31 januari omstreeks kwart voor elf voor het laatst gezien bij een pinautomaat en bij een supermarkt bij het A-kerkhof in zijn woonplaats. Wouda verscheen de avond ervoor niet op zijn werk in Delfzijl.

Nader onderzoek heeft tot nu toe niets concreets opgeleverd. Zowel de familie als de politie maken zich zorgen over zijn gezondheid. Er bestaat een reële mogelijkheid dat Wouda zijn dienstpistool bij zich heeft.

Wouda komt oorspronkelijk uit de provincie Fryslân en heeft in Leeuwarden gewerkt. Het valt niet uit te sluiten dat hij in die omgeving verblijft. 

Mocht u Friso Wouda zien of weten waar hij is, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 112. Als u over informatie over Friso Wouda beschikt, kunt u bellen met het algemeen nummer van de politie 0900-8844.

Het signalement van Friso Wouda:

Lengte 2.07 meter

Fors postuur

Kort geknipt donkerblond haar

Friso draagt waarschijnlijk een spijkerbroek, een grijs vest met print aan de voorkant met daarop een zwarte sjaal. Hij loopt vermoedelijk op lichtkleurige schoenen en heeft mogelijk een donkere sporttas bij zich.

Leave a Reply

Your email address will not be published.